lørdag den 6. april 2013

LØVEN - LEO II. Mit stjernetegn.

                     Stjernebilledet "Løven" er et stort, tydeligt og klart markeret stjernebillede.

                                                    Og det er mit astrologiske stjernetegn!






                       LØVEN – LEO: 23.7. – 23.8.


Astronomisk: Stjernebilledet er meget markant og er fuldt synligt fra 62 o Nord – 57 o Syd. Det er højt på himlen fra oktober til april og Løvens manke danner et segl eller et omvendt ”?”. Hovedstjernen ”Regulus”, ligger nær ved Ekliptika, - den tilsyneladende bane, som Sol, Månen og planeterne bevæger sig på. Den bliver derfor ofte okkulteret eller dækket af Solen, Månen eller en af de synlige planeter.

Mytologisk: Løven er den løve, som Herkules dræbte, som den første af de 12 opgaver han blev pålagt.

Astrologisk: Identitet og Kreativitet. Løven er vores identitet og kreative evner. Løven realiserer sin personlighed. Den transcenderer dem ikke, den udvikler den. Løven vil være endnu bedre til det, den er god til. Løvens stjerne lyser endnu stærkere, når den udtrykker sig direkte gennem kunst, sang og poesi. Alt hvad den kan sætte sit personlige præg på, inspirerer den. Løven er det stolte og stærke udtryk for livskraften. Den er lyset i vores sjæleliv.

JEG ER. En glad løve er hjem og tryghed for alle. I centrum i Universet med stor selvfølgelighed. Løver er frejdige, opfarende, ridderlige og sandhedskærlige. De sætter pris på, at andre taler godt om dem, mener selv altid at have ret og elsker pomp, pragt og penge. De vil gerne have bifald, men er sjældent smålige.

Planeten er Solen. Det symboliserer kernen i vores identitet. Guldet er dets metal og Diamanter er Løvens ædelsten. Farven er gylden gul. Hjertet er det legemligt svage punkt. Løvens dyd er organisationstalent og dens svaghed er en autoritetstro.

                                                                                                                                                             www.josefkdk.blogspotcom   14.12.2012



Olie på lærred: 20 x 20 cm.  Privateje. For nærmere oplysninger om min fortsatte serie af astrologiske og astronomiske fortolkninger af Dyrekredsens 12 stjernetegn - også kaldet Zodiak, se denne Blogs tidligere udgivelser, eller kontakt mig via mail:  josefk1954@gmail.com     

Ingen kommentarer:

Send en kommentar