mandag den 19. august 2013

Udstillingsplakat. Josefks Fernisering 31.8.2013


                                   Det vil glæde mig at se Jer til min fernisering lørdag 31.august 2013

                                                Josef Kowalski  -   josefk   -   josefks malerier






4 kommentarer:

  1. Hvor er det nogle fine billeder, der er på plakaten. Jeg glæder mig især meget over at se, at Medel er kommet med. Jeg har jo gået og været lidt spændt på, om jeg mon får set dette enestående væsen "live"

    SvarSlet
  2. Hej Ella.

    Tak for roserne.
    Ja, "Troldene" bliver vakt til live! Alle 4 Medel billeder kommer med på udstillingen.

    Med venlig hilsen
    josefk

    SvarSlet
  3. Som ventet, var ferniseringen en oplevelse af gedigen kvalitet. Faktisk var det næsten helt overvældende at sidde der og høre levende musik med udsigt til smukke, spændende, fantasifulde malerier, hvoraf flere også næsten virkede levende.

    Jeg var meget betaget af "Andenes Fyr", som jeg ikke havde opdaget her på siden. "Komet Rendevouz" har jeg oplevet som lidt for kaotisk, men det gjorde et helt andet indtryk, da jeg så det på udstillingen. I virkeligheden har det lige tilpas meget sprælskhed, bevægelse og farver til at det påvirker mig på en livgivende måde.

    SvarSlet
  4. Kære Ella.

    Tak fordi du deltog i min fernisering lørdag 31. august, som for mig var en fin og dyb oplevelse. En stor glæde, at så mange havde lyst til at deltage. Flot musik ledsagelse af 4 charmerende syd amerikanere, som virkelig "trykkede den af" med ballader og salsa.

    Jeg sætter også stor pris på dine kommentarer, som jeg oplever som fine og dybe fortolkninger af mine billeder. Jeg håber, at du også fremover har lyst til at følge og kommentere min Blog.

    Med venlig hilsen
    Josef

    SvarSlet